SERVICII

SERVICII PREVĂZUTE

Impozitul pe venit (SA) și întocmirea rapoartelor pentru companii.

Având mulți ani de experiență și un set divers de abilități, facem față nevoilor de contabilitate pentru diverși clienți. Dacă sunteți în căutarea unei persoane care vă va ajuta în timpul perioadei fiscale, vă pregătiți declarația fiscală personală sau rapoartele anuale pentru compania dvs. (Compania de case și HMRC), suntem pregătiți să colaborăm cu dvs.

Evidenta contabila

Toti cunosc provocarea de a gasi un contabil de incredere, de aceea am creat Accountancy UKEU Ltd. Realizăm diverse rapoarte financiare pentru întreprinderi sau organizații (înregistrarea tranzacțiile financiare, actualizarea rapoartele și verificarea indicatorilor de exactitate financiară).

Inregistrari (încorporarea Companiei Ltd, Lucrător pe cont propriu(self-employed), CIS, PAYE, CT, VAT|)

Accountancy UKEU Ltd oferă toate resursele necesare pentru a fi un cetățean responsabil din punct de vedere al finanțelor. Finalizăm toată înregistrarea de care dvs. sau compania dvs. aveți nevoie.

Inregistrarea noului statut de rezident in UK (EU Settled Scheme)

În calitate de cetățean al UE, dvs. și familia dvs. (inclusiv cei din afara UE) va trebui să aplicați pentru inregistrarea noului statut de rezident in UK( EU Settled Scheme). Scopul schemei este de a asigura drepturile cetatenilor europeni de a continua sa locuiasca si sa munceasca in Marea Britanie dupa 30 Iunie 2021 (înlocuind statutul de rezident permanent și certificatul de înregistrare ca persoană calificată).

Autoritatile britanice au anuntat ca intentioneaza ca sistemul de inregistrare sa devina operational pina in data de 29 Martie 2019, iar cetatenii europeni vor putea sa aplice pina in data de 30 Iunie 2021. In caz ca indepliniti toate criteriile, ati putea sa aplicati acum.

Exista doua tipuri de statut pentru cetatenii europeni, care se raporteaza la perioada de sedere continua petrecuta in Marea Britanie, in functie de care se va determina statutul dvs, fie statutul de settled (Settled Status), fie statutul de pre-settled (Pre-Settled Status).

Acest lucru vă va confirma dreptul de a locui în aceasta țara după 30 iunie 2021.

SOCIAL MEDIA

Accountancy UKEU Ltd - English, Russian & Romanian Speaking Accountants London - Accountancy services London

Website Designed, Developed and Maintained by New World Digital Media